Pozorište PAN TEATAR - Bulevar Kralja Aleksandra 298 (I sprat), 11000 Beograd
Telefoni: Kancelarija: (011) 34 72 984  |  Blagajna: (011) 24 18 524

Poziv sponzorima

„Pan teatar" svake pozorišne sezone odigra preko 400 dečijih pozorišnih predstava (najmanje tri premijere), što znači da u proseku naše predstave vidi oko 50.000 mališana. Sa velikim uspehom smo proteklih godina gostovali na scenama širom Republike Srbije, zemalja u regionu (BiH, Crna Gora i Hrvatska), zemljama Evrope (Holandija, Austrija, Francuska i Nemačka) i u Kanadi. Takođe, redovni smo učesnici domaćih i inostranih Festivala za decu (Festival deteta u Zaječaru, Festival „Pozorište Zvezdarište", „Međunarodni dečiji Festivalu u Haifi", „Međunarodni Festival dečijih pozorišta u Kotoru"), gde smo dobili nekoliko prestižnih nagrada.
Ovom prilikom Vam nudimo mogućnost da, putem određene vrste sponzorstva, pomognete još kvalitetniju produkciju „Pan teatra", a da svojoj kompaniji date još jednu prepoznatljivu crtu, kao i da proširite uticaj i na naše posetioce.

Vrste sponzorstva:

Sponzor sezone (generalno sponzorstvo)
Kao Sponzor sezone imate priliku da pomognete produkciju premijernih izvođenja kao i preko 400 planiranih izvođenja predstava sa tekućeg repertoara, koja će videti preko 50.000 posetilaca. Vaša komapnija bi bila kontinuirano medijski i marketinški zastupljena u svim aktivnostima pozorišta. Ovo partnerstvo bi trajalo od početka do kraja sezone (septembar - jun) sa iznosom sponzorstva od 12.000 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Sponzor predstave
Kao Sponzor predstave imate priliku da pomognete produkciju jedne premijere sa preko 50 planiranih izvođenja u jednoj sezoni, koje će videti preko 10.000 posetilaca. Vaša kompanija bi bila kontinuirano medijski i marketinški zastupljena u svim aktivnostima vezanim za pomenutu predstavu. Ovo partnerstvo bi trajalo od početka do kraja sezone (septembar - jun) sa iznosom sponzorstva od 4.000 eura u dinarskoj protivvrednosti.

Naravno, ovo su samo načelne informacije vezane za sponzorstva. Za sve dodatne informacije, predloge i sugestije stojimo Vam na raspolaganju.

Iskreno se nadamo uspešnoj budućoj saradnji!

Kontakt osobe:
Đuro Đurašković, upravnik, 011 3472 984, panteatar@yahoo.com
Olivera Viktorović, zam. upravnika 011 2418 524, panteatar@yahoo.com

S poštovanjem,
Tim "Pan teatra"