Pozorište PAN TEATAR - Bulevar Kralja Aleksandra 298 (I sprat), 11000 Beograd
Telefoni: Kancelarija: (011) 34 72 984  |  Blagajna: (011) 24 18 524

"ANIN SVET SNOVA"

Uzrast: 2+

AVV 8010Šumska vila traži pomoć devojčice čistog srca Ane, da pobede zlog čarobnjaka Baltazara i oslobode šumu, kako bi vratili vili moći koje joj je zli čarobnjak oduzeo.

“BEOGRADSKA MUMIJA”

Uzrast: 7+

mumijaPozorišna predstava “Beogradska Mumija” je dramatizacija istoimenog romana za decu autora Branka Miloradovića, u adaptaciji i režiji Ivana Baletića.

"LJUBAV KAO MAGIJA"

Uzrast: 4+

ljubavkaomagija 3Ovo je priča o ljubavi i magičnim trenutcima koje pamtimo zauvek. Priča počinje tako što dečak Mateja crta u parku. Dok pokušava da uradi domaći zadatak, u park dolazi neobičan gospodin i seda na dečakovu klupu.

"MAČAK I PETAO"

Uzrast: 3+

macakipetaoPredstava "Mačak i petao" je adaptacija istoimene pesme Branka Ćopića, tj. urađena je po motivima pesme "Mačak i petao". Predstava je namenjena publici uzrasta do 8 godina starosti i njeno trajanje je 35 minuta. Ovom predstavom  "Pan teatar" obogaćuje  svoj repertoar još jednim segmentom , čija je osnova u pokretu i muzici, gegovima i naravno interakciji.

"RIBAR I RIBICA"

Uzrast: 3+

JAR 8988

Predstava „Bajka o ribaru i ribici“ je priča o ljudskim vrlinama i manama. Starac pecajući nailazi na zlatnu ribicu koja mu u znak zahvalnosti što joj poklanja život, obećava ispunjenje svih njegovih želja...