Pozorište PAN TEATAR - Bulevar Kralja Aleksandra 298 (I sprat), 11000 Beograd
Telefoni: Kancelarija: (011) 34 72 984  |  Blagajna: (011) 24 18 524

„VESELO POZORJE"

Uzrast: 6+

Predstava je prilagođena deci školskog uzrasta od prvog do osmog razreda osnovne škole. Granica se može pomerati zavisno od procene nastavnika. Sam naslov "VESELO POZORJE" govori da predstava ima komični karakter, tj. scene koje se igraju prezentuju naša tri velika pisca -komediografa, tri velikana srpske književnosti: Nušića, Sremca i Ćopića u svojsvojoj veličini.

"AVANTURE MAŠE I MEDE"

Uzrast: 3+

Predstava „Avanture Maše, Mede Straška i Čede“ govori o najiskrenijem prijateljstvu devojčice Maše i Mede i o njihovoj spremnosti da u svoj dom i svoje srce prime i nove prijatelje i pomognu im, lastu Čedu i Straška.

"ANIN SVET SNOVA"

Uzrast: 2+

Šumska vila traži pomoć devojčice čistog srca Ane, da pobede zlog čarobnjaka Baltazara i oslobode šumu, kako bi vratili vili moći koje joj je zli čarobnjak oduzeo.

“BEOGRADSKA MUMIJA”

Uzrast: 7+

Pozorišna predstava “Beogradska Mumija” je dramatizacija istoimenog romana za decu autora Branka Miloradovića, u adaptaciji i režiji Ivana Baletića.

"LJUBAV KAO MAGIJA"

Uzrast: 4+

Ovo je priča o ljubavi i magičnim trenutcima koje pamtimo zauvek. Priča počinje tako što dečak Mateja crta u parku. Dok pokušava da uradi domaći zadatak, u park dolazi neobičan gospodin i seda na dečakovu klupu.

"MAČAK I PETAO"

Uzrast: 3+

Predstava "Mačak i petao" je adaptacija istoimene pesme Branka Ćopića, tj. urađena je po motivima pesme "Mačak i petao". Predstava je namenjena publici uzrasta do 8 godina starosti i njeno trajanje je 35 minuta. Ovom predstavom  "Pan teatar" obogaćuje  svoj repertoar još jednim segmentom , čija je osnova u pokretu i muzici, gegovima i naravno interakciji.

"RIBAR I RIBICA"

Uzrast: 3+

Predstava „Bajka o ribaru i ribici“ je priča o ljudskim vrlinama i manama. Starac pecajući nailazi na zlatnu ribicu koja mu u znak zahvalnosti što joj poklanja život, obećava ispunjenje svih njegovih želja...

“MNOGO BRIGE NI OKO ČEGA”

Uzrast: 6+

Predstava “Mnogo brige ni oko čega” je priča o maloj, veseloj porodici i odrastanju dečaka Vuka. Dečak živi u svom svetu knjiga, dok su njegovi roditelji još zatočeni u nekom tamo, svom svetu. Kroz Vukovo odrastanje roditelji se suočavaju i sa sopstvenim. Naravno, u priči postoji i devojčica iz komšiluka…