Pozorište PAN TEATAR - Bulevar Kralja Aleksandra 298 (I sprat), 11000 Beograd
Telefoni: Kancelarija: (011) 34 72 984  |  Blagajna: (011) 24 18 524

“KOLEVKA BAJKE ZA VREMENA”

kolevkaPredstava "Kolevka bajke za vremena" govori o herojskim sudbinama troje mladih ljudi,o deci koja su se našla u vrtlogu ratnih zbivanja. Priča predstave obuhvata period od početka Prvog svetskog rata do dolaska na Krf.

"ANIN SVET SNOVA"

AVV 8010Šumska vila traži pomoć devojčice čistog srca Ane, da pobede zlog čarobnjaka Baltazara i oslobode šumu, kako bi vratili vili moći koje joj je zli čarobnjak oduzeo.

“BEOGRADSKA MUMIJA”

mumijaPozorišna predstava “Beogradska Mumija” je dramatizacija istoimenog romana za decu autora Branka Miloradovića, u adaptaciji i režiji Ivana Baletića.

"LJUBAV KAO MAGIJA"

ljubavkaomagija 3Ovo je priča o ljubavi i magičnim trenutcima koje pamtimo zauvek. Priča počinje tako što dečak Mateja crta u parku. Dok pokušava da uradi domaći zadatak, u park dolazi neobičan gospodin i seda na dečakovu klupu.

"MAČAK I PETAO"

macakipetaoPredstava "Mačak i petao" je adaptacija istoimene pesme Branka Ćopića, tj. urađena je po motivima pesme "Mačak i petao". Predstava je namenjena publici uzrasta do 8 godina starosti i njeno trajanje je 35 minuta. Ovom predstavom  "Pan teatar" obogaćuje  svoj repertoar još jednim segmentom , čija je osnova u pokretu i muzici, gegovima i naravno interakciji.