ONLINE KUPOVINA KARATA

Pozorište PAN TEATAR - Bulevar Kralja Aleksandra 298 (I sprat), 11000 Beograd
Telefoni: Kancelarija: (011) 34 72 984   |   Blagajna: (011) 24 18 524   |  Mobilni (+381) 60 30 50 171

Dečije pozorište Pan teatar će u nedelju, 07.aprila 2024. godine u 12h proslaviti svoj 26 rođendan, više od četvrt veka rada. Prostor će biti tematski ukrašen tako da će se deca osećati kao da ulaze u bajku. Mališane ćemo obradovati premijerom predstave: „Tri praseta“, Maskenbalom nakon predstave, posluženjem i poklonima za svako dete pri izlasku iz pozorišne sale, a od 14h-15h je kreativna radionica pod nazivom „Lutkom do igre“ koja je potpuno besplatna, ali je za nju potrebna prijava putem poruke na broj 0693050173 (zbog ograničenih mesta) .

Pan teatar je jedno od najmlađih pozorišta u Beogradu, kocepcijski je opredeljeno da radi programe za decu i mlade. Pored toga što 26 godina edukuje i zabavlja dečiju publiku, Pan teatar je i jedino repertoarsko dečije pozorište koje se samo finansira, uz povremenu podršku državnih i gradskih institucija( kroz konkurse).

11.novembra 2023. godine je otvorena i kamerna večernja scena koja nosi ime ,, Mihajlo Viktorović’’ koja takođe ima redovan repertoar petkom, subotom i nedeljom.

Pored redovnog repertoara u okviru pozorišta radi omladinski dramski studio koji pohađa veliki broj dece i omladine, a od nedavno radi i večernja scena.

Za ovih 26 godina, trudili smo se da naša deca uživaju u pozorištu, kroz igru i glumačku veštiniu razvijali smo njihovu maštu, edukovali ih i vaspitavali, radovali se igri i čarima umetnosti. Naša osnovna ideja bila je da decu kroz predstave učimo da budu dobri i plemeniti ljudi.

Verujemo da će neko imati sluha i naći način da trajno obezbede život našeg pozorišta, kroz koje je prošao veliki broj roditelja i dece, i time omogućiti novim generacijama da uživaju u našim predstavama.
Za ovih 26 goduna Pan teatar je učestvovao na mnogim domaćim i međunarodnim festivalima (Kina, Kanada, Nemačka, Austrija