ONLINE KUPOVINA KARATA

Pozorište PAN TEATAR - Bulevar Kralja Aleksandra 298 (I sprat), 11000 Beograd
Telefoni: Kancelarija: (011) 34 72 984   |   Blagajna: (011) 24 18 524   |  Mobilni (+381) 60 30 50 171

"ALADINOVA ČAROBNA LAMPA"

Zastarelo

Uzrast: 3+

Aladin je siromašni mladić a Jasmina prelepa princeza. Oni se zaljubljuju ali po zakonu ne mogu biti zajedno. Aladin pronalazi čarobnu lampu, iz koje izlazi duh koji je tu da mu ispuni tri želje... Divna muzika i prelepi kostimi će vas zasigurno uvesti u duh Bagdada!

"ALISA U ZEMLJI OZA"

Zastarelo

Uzrast: 3+

Alisa, poznata junakinja iz zemlje Čuda, stiže u Zemlju radoznalog kralja i kraljice, gde susreće Mačka bez čizama (nekadašnjeg Mačka u čizmama). Uz njegovu pomoć, rešavajući mnoge “teške” zadatke koje joj postavljaju radoznali kralj i kraljica, Alisa odlazi dalje i usput sreće junake iz Zemlje Oza, Limenka, Strašilo i Plačljivog lava. Zajedno nastavljaju u susret velikom Čarobnjaku iz Oza...

"ANIN SVET SNOVA"

Zastarelo

Uzrast: 2+

Šumska vila traži pomoć devojčice čistog srca Ane, da pobede zlog čarobnjaka Baltazara i oslobode šumu, kako bi vratili vili moći koje joj je zli čarobnjak oduzeo.
Na putu do Baltazara, srešće se sa raznim izazovima koje priređuju Baltazarovi podanici.
Dečjom snalažljivošću i neiskvarenošću, vila i Ana pokušavaju da premoste sve prepreke koje im postavljaju Baltazar i njegovi podanici: uobraženi Lav, lukava Lija, uspavani Meda i smotani Časovničar.
Čistota srca može srušiti i najopasnije čini.
Predstava je interaktivnog karaktera, obiluje pesmama, plesom i humorom. Kroz svaku scenu vila i Ana dolaze do nove pouke.

"ASKA I VUK"

Zastarelo

Uzrast: 2+

Pozorišna predstava „Aska i Vuk” (rađena po dramatizaciji poznate pripovetke Ive Andrića) govori o snazi umetnosti – kako se fizički slabija ovčica Aska može suprodstaviti daleko snažnijem Vuku, svojim jedinim oružjem – igrom.

Dobro i lepo uvek pobeđuje zlo, samo treba biti uporan. Scenski pokret, klasična muzika i baletska koreografija zauzimaju značajno mesto u ovoj predstavi, pa je i na taj način edukativna i prilagođena najmlađem uzrastu dece.

"AVANTURA MAČKA DŽOA"

Zastarelo

Uzrast: 5+

"AVANTURE MAČKA DŽOA" je dečija predstava namenjena, kako predškolskom uzrastu, tako i školarcima do šestog razreda osnovne škole. Glavni junaci su Maša i Relja koji slušajući predavanje nastavnika tonu u san i počinju zajedno da sanjaju. U snu sreću čudnog mačka koji, putujući kroz dečije snove, rešava njihove probleme. Mačak Mašu i Relju šalje u avanturu, put po svetu, na kom će naći rešenje na postavljenu zagonetku. Putujući, susreću razne likove, a možda se i malo zaljubljuju jedno u drugo....

"AVANTURE MAŠE I MEDE"

Zastarelo

Uzrast: 3+

Predstava „Avanture Maše, Mede Straška i Čede“ govori o najiskrenijem prijateljstvu devojčice Maše i Mede i o njihovoj spremnosti da u svoj dom i svoje srce prime i nove prijatelje i pomognu im, lastu Čedu i Straška.
Maša i Meda, dva drugara stara, zajedno žive i zajedno svuda idu. Mašini nestašluci brinu Medu i zato iako je pomalo lenj u svaku avanturu sa njom ide. U parkiću blizu kuće su ovog proleća našli lastu sa povređenim krilom, brižna Maša je ubedila Medu da uzmu lastu, zaleče joj krilo i nazovu je Čeda.

"BAJKA O MUDROM PRASETU"

Zastarelo

Uzrast: 2+

Priča o mudrom prasetu Giletu, koje je sitno i nejako u poređenju sa svojom snažnijom braćom. Međutim, njegova inteligencija i mudrost će biti od velike koristi kada oko njihove kućice počnu da se šunjaju lukava Lija Melanija i oholi Vuk Vuja...

"BEOGRADSKA MUMIJA"

Zastarelo

Uzrast: 7+

Pozorišna predstava “Beogradska Mumija” je dramatizacija istoimenog romana za decu autora Branka Miloradovića, u adaptaciji i režiji Ivana Baletića..

Polazište za ovu priču je činjenica da naš Narodni muzej poseduje mumiju koju je srpskom narodu kupio i zaveštao poznati srpski plemić i trgovac Hadžipavle Riđički, koji je mumiju kupio 1888. godine u Egiptu, blizu Luksora. Reč je o mumiji sveštenika Nesmina iz Hrama Boga plodnosti Mina.

"CAREVO NOVO ODELO"

Zastarelo

Uzrast: 3+

Duhovita adaptacija bajke „Carevo novo odelo“, govori o jednom sujetnom kralju, njegovim licemernim podanicima i jednom koristoljubljivom krojaču.... Predstava je prožeta šaljivim replikama, gegovima i songovima, sa jasnom porukom da odelo ne čini čoveka...

"ČAROBNO KRESIVO"

Zastarelo

Uzrast: 3+

U predstavi “Čarobno kresivo”, veštica Zloća pokušava da ukrade čarobno kresivo, uz pomoć koga želi da prigrabi što veću moć. Kresivo se nalazi u bunaru koji čuva žabac Kreka. Na bunar dolazi u ljubavi nesrećna Princeza, koju Kralj, njen otac, hoće na silu da uda za kralja Nedodije. Siromašni Vojnik, koji tuda prolazi, uz pomoc žapca Kreke spašava kresivo, otera vešticu i zaljubljuje se u Princezu...

"CRVENI NOSIĆ"

Zastarelo

Uzrast: 4+

Interesantna i uzbudljiva priča o jednom skituljku Soletu, koji želi da postane klovn i da ima taj čuveni klovnovski crveni nosić.Ipak, nema para za isti . . .Pokušava da zaradi pare radeći razne poslove, ali mu ne ide tako lako.Na kraju, ipak nekako uspeva.
Zanimljiva, komična,ali i poučna priča.
"Bez muke nema nauke"
"Ko u čuda veruje, taj čuda i stvara".

"CRVENKAPA"

Zastarelo

Uzrast: 2+

U predstavi se sa decom druže braća Grim, koji pokušavaju, uz dečiju pomoć, da napišu bajku "Crvenkapa". Da li je Crvenkapa stvarno Crvenkapa ili je Žutokapa, dali je Vuk stvarno tako zao ili je on jedna smotana kukavica,..... Na ta i još mnoga druga pitanja će braća Grim dati odgovore u ovoj kontakt predstavi, prožetoj songovima i igrom.

"IVICA I MARICA I MEK BAKICA"

Zastarelo

Uzrast: 3+

Nekada davno, u jednoj siromašnoj porodici, živeli su dečak i devojčica. Hrane je bilo malo, a slatkiše nisu nikada probali. Jednoga dana odluče se da pođu u šumu i naberu jagode, kako bi im mama napokon napravila kolač. Lutajući šumom, nabasaju na kućicu od čokolade, koju je napravila zla veštica, želeći da na taj način namami dečicu...

"JA IMAM TALENAT"

Zastarelo

Uzrast: 4+

Predstava "Ja imam talenat" namenjena je najmladjima, ali i najstarijima. Jedna prasica Valerija Kolenica organizuje takmičenje u talentima. Veoma zanimljive, neobične i "obične" talente prikazaće kornjača Gabrijela, zec MC Boban, vuk Vučko Dučić, lisica Lili Monro, ovca Blejka i gavran Milutin. Kroz predstavu se provlače pouke svima poznatih basni. Ipak, ono što je najvažnije, što će svi poneti kao utisak, jeste upravo to da svako od nas ima neki talenat, da ne treba odustajati i da treba verovati u sebe. Čak i onda kada sve deluje bezizlazno. Vera, rad i upornost uvek se isplate. Svi smo mi posebni – i prasica, i moja drugarica, i zec, i deka, i tetka, i ti...svi.

"JA SAM SE ZALJUBIŠKA"

Zastarelo

Uzrast: 3+

Junaci ove predstave Mira, Miša i Mica će biti vaši drugari i sigurno ćete poželeti da im pomognete da reše svoje probleme. Oni se trude da poprave ocene, da urade domaće zadatke, ali imaju i mnogo “slađe” brige. Prvi put se zaljubljuju i svađaju zbog ljubavi...

"KONJSKI ZUBIĆ U NAŠEGA CARA"

Zastarelo

Uzrast: 3+

Predstava na duhovit način opisuje zgode i nezgode jednog cara koji pati od zubobolje. Na sve načine mu bezuspešno pomaže „doktorka“ Mica – Krcakalica, međutim jedini lek za ovu bol je veoma retka travka - zdravka. Car obećava ruku svoje ćerke jedinice onome koji mu donese tu čudotvornu travku - zdravku...

"LAZA MAMINA MAZA"

Zastarelo

Uzrast: 3+

Priča o nestašnom dečaku, đaku prvaku Lazi i njegove dve drugarice. Predstava je rađena po tekstu naših poznatih dečijih pisaca (J.J.Zmaj, Branko Ćopić i Duško Radović). Protkana je muzikom i šaljivim replikama.

 

"LAZINA ROĐENDANSKA ŽURKA"

Zastarelo

Uzrast: 4+

Nestašni Laza sa svoje dve drugarice priprema rođendansku žurku. Problema ima mnogo, a uspešnost organizacije žurke zavisi umnogome od njihove složnosti i saradnje...

 

"LEPOTICA I ZVER"

Zastarelo

Uzrast: 5+

U jednoj začaranoj šumi, sebični i oholi princ biva začaran i pretvoren u Zver. Mnogo godina kasnije, put je naveo siromašnog trgovca kroz tu istu šumu gde susreće Zver. Ne sluteći ništa loše, ubere prelepu ružu, želeći da je ponese svojoj kćerki. Međutim, pravilo u toj šumi je – jedna ruža za jedan život. Želeći da spasi život svog oca, njegova kćerka odlučuje da se žrtvuje umesto svog oca, prepuštajući se na milost i nemislost strašnoj Zveri…

"LJUBAV KAO MAGIJA"

Zastarelo

Uzrast: 4+

Ovo je priča o ljubavi i magičnim trenutcima koje pamtimo zauvek. Priča počinje tako što dečak Mateja crta u parku. Dok pokušava da uradi domaći zadatak, u park dolazi neobičan gospodin i seda na dečakovu klupu. I tu počinje priča o neobičnom prijateljstvu i slučajnim susretima, koje pamtimo celog života i koji nam mogu promeniti život. Gospodin Magi pomoću magije i mudrosti pomaže dečaku da osvoji srce devojčice u koju je Mateja dugo zaljubljen...

"MAČAK I PETAO"

Zastarelo

Uzrast: 3+

Predstava "Mačak i petao" je adaptacija istoimene pesme Branka Ćopića, tj. urađena je po motivima pesme "Mačak i petao".
Predstava je namenjena publici uzrasta do 8 godina starosti i njeno trajanje je 35 minuta. Ovom predstavom  "Pan teatar" obogaćuje  svoj repertoar još jednim segmentom , čija je osnova u pokretu i muzici, gegovima i naravno interakciji.

"MAGIČNO PUTOVANJE KROZ UMETNOST"

Zastarelo

Uzrast: 6+

Devojčici Mini ponestaje inspiracije, samouverenosti i želje da završi rad iz likovnog. Potom nastaje magija – u njenu sobu dolazi Ija – INSPIRACIJA LIČNO. Ija će povesti Minu kroz magično putovanje kroz umetnost, sa željom da joj, kroz priču o velikim umetnicima, objasni da ne treba odustajati na prvo ,,NE'' ili podsmeh, već da treba da veruje u sebe i potraži inspiraciju svuda oko sebe.
Predstava je multimedijalnog karaktera, pa će deca moći da vidi projekciju umetničkih dela, i to Fride Kalo, Leonarda da Vinčija, Van Goga i Salvadora Dalija.Svi su oni nekad bili deca . . svi oni nisu baš odmah bili uspešni.
Kroz slike, igru i magičnu muziku publika, zajedno sa Minom, kreće na magično putovanje kroz umetnost.

"MALA SIRENA"

Zastarelo

Uzrast: 3+

„Daleko, daleko na morskoj pučini, gde je voda prozirna kao staklo, krije se tajno kraljevstvo. Tu, bezbroj milja ispod talasa, plivaju sirene..." (Hans Kristijan Andersen)

„Mala sirena i princ Ivan“ je poznata i voljena priča o Arijel, prelepoj i temperamentnoj mladoj sireni koja žudi za avanturom. Najmlađa i najneposlušnija ćerka kralja Tritona, Arijel, čezne da sazna nešto više o svetu iznad mora. Međutim kada dospe do same površine vode, zaljubljuje se u energičnog princa Ivana. Dok je sirenama zabranjeno da komuniciraju sa ljudima, Arijel prati svoje srce....

"MNOGO BRIGE NI OKO ČEGA"

Zastarelo

Uzrast: 6+

Predstava “Mnogo brige ni oko čega” je priča o maloj, veseloj porodici i odrastanju dečaka Vuka. Dečak živi u svom svetu knjiga, dok su njegovi roditelji još zatočeni u nekom tamo, svom svetu. Kroz Vukovo odrastanje roditelji se suočavaju i sa sopstvenim. Naravno, u priči postoji i devojčica iz komšiluka… To je savremena, topla životna priča o odrastanju mnogih dečaka i devojčica, kao i odnosima u porodici.

"PALČICA"

Zastarelo

Pozorišna predstava ,,Palčica” radjena je po dramatizaciji bajke autora Hansa Kristijana Andersena, govori o sićišnoj devojčici koja svojim poštenjem savladava sve prepreke na koje nailazi tokom svoje avanture, i na kraju bude nagradjena. Duhoviti dijalozi zabavljaju i uče decu pravim vrednostima u životu. Scenski pokret,igra i muzika zauzimaju značajno mesto u ovoj predstavi pa je na taj način prilagodjena i najmladjima.

"PEPELJUGA"

Zastarelo

Bila jednom jedna ljupka devojka, koja je živela sa svojim ružnim i oholim polusestrama. Od njih je morala da trpi svakodnevna poniženja. Spavala je u kuhinji pored vatre, po celi dan je čistila i prala. Na sebi je uvek imala dronjke. Na drugoj strani grada, Kralj je želeo da oženi svog sina, princa. Da bi uspeo u svojoj nameri, rešio je da organizuje novogodišnji bal...

"PETAR PAN"

Zastarelo

Predstava “Petar Pan” je urbana bajka o odrastanju jednog savremenog Petra Pana. Obućar Panta ima pune ruke posla, tako da za igru sa svojim sinom Darkom nema baš mnogo vremena. Da bi naterao sina da mu pomogne u radu, otac pristaje da na kratko u njegovoj igri bude Kapetan Kuka a komšija Čarapić gusar Čarapa...

"PINOKIO"

Zastarelo

Uzrast: 3+

Predstava “Pinokio” je scenska adaptacija istoimene bajke C. Kolodija. Tokom predstave pratimo avanture jednog drvenog lutka, koji od komada drveta koje se smeje i plače, prvo postaje živi lutak a zatim i dečak. U priči mali Pinokia, kroz razna životna iskušenja uči razliku između dobra i zla...

"PIPI DUGA ČARAPA U KVIZIONERU"

Zastarelo

Uzrast: 4+

„Pipi duga čarapa u kvizioneru“ je priča o nestašnoj devojčici Pipi koja odbija da ide u školu jer smatra da sve zna. Na nagovor kobile Mici, odlazi u kviz kako bi svima pokazala da njoj škola nije potrebna. Međutim, tamo je čeka veliko iznenađenje.......

"RIBAR I RIBICA"

Zastarelo

Uzrast: 3+

Predstava „Bajka o ribaru i ribici“ je priča o ljudskim vrlinama i manama. Starac pecajući nailazi na zlatnu ribicu koja mu u znak zahvalnosti što joj poklanja život, obećava ispunjenje svih njegovih želja. Dobri starac, nemoćan da se odupre željama svoje neskromne žene, biva uhvaćen u mrežu pohlepe, zla i nezajažljivosti. Tu su i kornjača, oktopod, kao i ribice iz „morske akademije“, koji na duhovit način pokušavaju da utiču kako na zlatnu ribicu, tako i na starca.

"RUŽNO PAČE"

Zastarelo

Uzrast: 2+

Predstava prati sudbinu jednog pačeta koje se razlikuje od ostale braće. Zbog svojih različitosti ono biva odbačeno od ostalih pačića...

 

"ŠALALAJKINA CICIBAN ČAROLIJA"

Zastarelo

Uzrast: 3+

Vesela priča o princezi Tugoslavi i princu Smehotresku koji ne može da prestane da se smeje. Njegove probleme, uz pomoć čarolije, rešava Šalalajka, savladavajući sve prepreke njene nestašne sestre bliznakinje Zavrzlamke...

"SNEŽANA U ZEMLJI PATULJAKA"

Zastarelo

Uzrast: 2+

Braća Grim svojom igrom i pričom uvlače decu u svet bajki i pozorišta. Kroz pozorišnu igru, braća Grim pričaju jednu od najpoznatijih bajki, "Snežana i sedam patuljaka"...

 

"SUPERHEROJI"

Zastarelo

Uzrast: 3+

Kako to izgleda kada se otvara škola, kakva nikada nije postojala - ŠKOLA ZA SUPER HEROJE? Da li se može naučiti superherojstvo i šta je uopšte to? Da li će se nova direktorka izboriti sa njene dve superherojske koleginice – nastavnice i da li će uspeti da ih nauči čemu da uče decu? Kako će se deca snaći u najzanimljvijim časovima na svetu? Biti super heroj i nije tako nemoguće - videćete!

"TRI PRASETA"

Zastarelo

Uzrast: 3+

Predstava „Tri praseta“ je nastavak priče o „Vuku i tri praseta“. Ovoga puta, da bi „omastio“ brk, Vučko organizuje takmičenje za najlepšu Miss Gicu. Da li će sujeta razjediniti prasiće ili će na kraju ipak pobediti sloga i drugarstvo....

"USPAVANA LEPOTICA"

Zastarelo

Uzrast: 3+

U jednom kraljevstvu, posle mnogo godina, rodila se mala Ružica. Neizmerno veselje u kraljevstvu pokvarila je veštica Grdana proročanstvom da će se Ružica ubosti na vretenu kada navrši šesnaest godina...

 

"VELIKI SVET MALE ZOE"

Zastarelo

Uzrast: 7+

Jedna sasvim obična devojčica Zoe se bori sa pubertetom i onim što isti nosi.Da li se zaista bori? Da li će uspeti da se izbori? Da li samo treba da se prepusti? Kako da poveruje u sebe ?
Na njenom specijalnom mestu, na tavanu njene kuće ona mašta i sanjari, plače i smeje se, pleše i gleda u zvezde . .A onda, njeni pra pra pra pra pra pra baka i deka,Karanfila i Života, izlaze iz slike, koja je na tom tavanu mnogo godina . .zaustavljaju vreme . . i kreće akcija, igra, sanjarenje, strah, maštanje . Oni će pokušati da joj pomognu da zavoli sebe, da poveruje u sebe, da postane hrabra, ali i da ostane to što je . jednostavno Zoe. . .Da li će i uspeti i kako?!

"VESELE VECE"

Zastarelo

Uzrast: 3+

Ovo je priča o veselim vešticama koje stižu na planetu Zemlju, jer su čule da je bolesna, zagađena i njihova misija je da je izleče i očiste zajedno sa decom, kao i da nauče zemljane kako da je čuvaju, kako bi zdravo živeli i oni i planeta sa svim svojim prirodnim bogatstvima...

"VESELO POZORJE"

Zastarelo

Uzrast: 6+

Predstava je prilagođena deci školskog uzrasta od prvog do osmog razreda osnovne škole. Granica se može pomerati zavisno od procene nastavnika. Sam naslov "VESELO POZORJE" govori da predstava ima komični karakter, tj. scene koje se igraju prezentuju naša tri velika pisca -komediografa, tri velikana srpske književnosti: Nušića, Sremca i Ćopića u svojsvojoj veličini.

"ZAČARANI PRINC ŽABAC"

Zastarelo

Uzrast: 3+

Ova ljubavna priča prati zgode i nezgode jednog princa, kojeg je zla vila svojim činima pretvorila u žapca, koji živi u jednom bunaru. Jednoga dana, na bunar je došla princeza, ne sluteći da ona može da skine zle čini sa žapca...

"ZAČARANO KRALJEVSTVO - RAZMAŽENI PRINC"

Zastarelo

Uzrast: 3+

Priča prati odrastanje jednog Princa na dvoru Zemlje Veselije u kojoj vlada dobri i pomalo šašavi kralj. Osim Kralja, u njegovom vaspitavanju učestvuje i dobra vila Dobrila. Međutim, zla veštica ima sasvim druge planove i pokušava preobratiti Princa u zlu i oholu osobu...

„ZLATOKOSA“

Zastarelo

Uzrast: 3+

Predstava „Zlatokosa“ je bajka o devojci čarobne zlatne kose, kojoj je san da izađe iz svoje kule i vidi leteće lampione. Ona je u stvari izgubljena princeza koja čeka da bude oslobođena...

Njena avantura počinje baš pred Novu godinu, kada konačno, po prvi put u životu, napusti kulu i ode uz pomoć princa Filipa da ostvari svoj životni san....... 

Vreme trajanja predstave je oko 45 minuta.