ONLINE KUPOVINA KARATA

Pozorište PAN TEATAR - Bulevar Kralja Aleksandra 298 (I sprat), 11000 Beograd
Telefoni: Kancelarija: (011) 34 72 984   |   Blagajna: (011) 24 18 524   |  Mobilni (+381) 60 30 50 171

"AVANTURE MAŠE I MEDE"

Uzrast: 3+

Predstava „Avanture Maše, Mede Straška i Čede“ govori o najiskrenijem prijateljstvu devojčice Maše i Mede i o njihovoj spremnosti da u svoj dom i svoje srce prime i nove prijatelje i pomognu im, lastu Čedu i Straška.
Maša i Meda, dva drugara stara, zajedno žive i zajedno svuda idu. Mašini nestašluci brinu Medu i zato iako je pomalo lenj u svaku avanturu sa njom ide. U parkiću blizu kuće su ovog proleća našli lastu sa povređenim krilom, brižna Maša je ubedila Medu da uzmu lastu, zaleče joj krilo i nazovu je Čeda.

Čeda je postao treći član njihove porodice, treći drugar. Došla je jesen, Čeda je danima pokušavao Maši nešto da kaže ali nekako nije mogao. Jedne večeri Maša je odvela Čedu u postelju, poljubila Medu i otišla u krevet kao i obično. Ujutro kad je pošla da probudi Čedu ugledala je prazan krevetac. Šta sve Meda nije pokušao da je oraspoloži. U razne avanture je vodio Mašu ali uzalud, sve dok nisu naišli na čudesnog Straška.


Kako je Straško pomogao Maši i Medi i kako su oni pomogli njemu pogledajte u našoj predstavi „Avanture Maše, Mede, Straška i Čede“

 

Tekst i režija: Olivera Viktorović
Scenografija: Ivan Pantović
Kostim: Djuro Djurašković
Muzika: Vojislav Savić
Scenski pokret i koreografija: Bojana Đurašković
Tehničko vođstvo: Mihailo Đurašković i Slobodan Dragićević

 

Igraju:
Marko Milošević
Bojana Đurašković
Olivera Viktorović